OM MBA MILJØ

MBA Miljø ApS er en grøn og miljøvenlig virksomhed. Vi er specialiseret i nedrivning samt miljøsanering & miljøscreening af bygninger og bygningsmaterialer, og vi hjælper kunder over hele Sjælland.

Vi har i virksomheden alle mange års erfaring inden for branchen, og vi brænder for genanvendeligt byggeaffald. Det er vigtigt for os at være en virksomhed, der ikke bidrager til ødelæggelsen af miljøet. I stedet hjælper vi klimaet og sænker det ellers store CO2 udslip, vi kunne lave.

Vi er klar til at hjælpe med nedrivningsopgaver af alle størrelser og former, både for private og erhverv. Derfor er det intet problem for os at fjerne indmaden i jeres nye kontorbygning, fjerne udhuset til den private bolig eller klare nedrivning af større arealer og ejendomme.

Vores stab er fyldt med kompetente og ikke mindst kvalitetsbevidste medarbejdere, der alle har de lovpligtige kurser samt certificeringer.

BÆREDYGTIG TANKEGANG

Vi skiller altid byggematerialerne ad, og vi sørger for at mindske mængden af affald, der sendes af sted til at ligge øverst på de ellers bugnende affaldsbjerge.

MBA Miljø går forrest, når det kommer til at passe på miljøet. Vi er meget opmærksomme på ikke at lade genanvendeligt byggemateriale gå til spilde.

På den måde hjælper vi også bygherrer med at spare penge, da de gamle byggematerialer i mange tilfælde kan bruges i det nye byggeri, der skal opføres, hvor vi har revet det gamle ned.

Det kan eksempelvis være brugte betonsøjler eller andre bærende elementer, der vil være meget dyre at få produceret, og som der er længere ventetid på.