SKIMMELSVAMP

Skimmelsvampe lever ved at omsætte organisk materiale – ude i naturen er det eksempelvis visne blade. Når det kommer til bygninger, lever skimmelsvamp af maling, lim, tapet, træværk, kork og andre organiske materialer. Dog er der en forudsætning for, at skimmelsvampe kan vokse. De skal nemlig bruge høj fugtighed på materialernes overflade (mindst være 75% relativ fugtighed). Fugten kan opstå fra forskellige kilder, f.eks. fra indeklima, fra bygningen, kuldebroer eller måske vandskader.

Hvis du finder tegn på fugt i din bolig eller ejendom, er det vigtigt at være opmærksom på, om der også er skimmelvækst. Skulle du have en mistanke om skimmel, er det en god idé at få det undersøgt af en professionel virksomhed, som har specialiseret sig i finde og udrede angreb af skimmelsvamp på bygninger.

HVORNÅR SKAL DU OPSØGE PROFESSIONEL HJÆLP TIL FJERNELSE AF SKIMMELSVAMPE?:

Det kan selvfølgelig altid være en god idé at søge råd og vejledning hos en professionel aktør, som ved hvad de taler om når det kommer til problemer med skimmelsvampe. 

Men du bør absolut modtage professionel hjælp og rådgivning, når området med skimmelsvamp, er større end 20×20 cm i beboelsesrum og 2 m2 i loftsrum. Her vil du få præcis og konkret hjælp til, hvordan skimmel problematikken løses.

KONTAKT OS

Har du brug for hjælp til nedrivning af en eller flere bygninger? Så tøv ikke med at kontakte dit nedrivningsfirma på Sjælland.

Vi kan være behjælpelige med både miljøscreening, miljøsanering og naturligvis selve nedrivningen. Med os behøver du ikke have flere ind over – vi kan klare alle opgaver.